Köszöntelek Kedves Látogató!

 

Kiváló minőségben, széles szövetválasztékban, elérhető áron kínáljuk termékeinket! Kínálatunkban mindent megtalálsz ami egy gyerekszobába kell!

Készítünk falvédőt, ágytakarót, díszpárnát, faliképet, hálózsákot, ovis ágynemű huzat garnitúrát,  vállfás ovis zsákot + tornazsákot. Továbbá, ami a babaágyba szükséges, akár kompletten is: babatakaró + párna, rácsvédő, baldachin, zsebes tároló, kókuszpólya és még egyebeket is. Egyedi kéréseket is teljesítünk.

 

Falvédő + takaró: Egyrészt puha polár anyagból egyedi mintával vagy 3 rétegű általad választott mintás anyagból színes kerettel, egyedi méretben készülnek. Kiválóan véd a hidegtől. A falvédőkhöz hozzá illő takaró és díszpárna is rendelhető.

 

- a polár falvédők és takarók ára nagymértékben függ a kért mintától és mérettől, mivel ezek mind egyedi darabok. Bármely kedvenc mesehőst, nevet réteszünk a takarókra, párnára, falvédőre

 

Baba szett:A kiválasztott mintás anyagból készül, egyéni összeállítás szerint is.

 

 

Kókuszpólya: A kókuszrost megkönnyíti a baba kézben tartását, a szoptatást, mivel biztonságos benne tartani a babát. A betétet kivéve meleg takarónak is használható.

 

 

Ovis ágynemű huzat garnitúra

A huzatok cipzárosak, hogy a gyermekek is könnyen tudják fel és lehúzni.

 

Ovis zsák + tornazsák egyazon mintás anyagból, de külön - külön is kérhető.

 

 

Hálózsák: Kényelmes hálózsák babáknak és gyerekeknek egyaránt. Nem kell félni, hogy gyermekünk kitakaródzik, a hálózsákban nyugodtan forgolódhat. A zsákok téli, átmeneti és nyári változatban készülnek. Kétféle fazon létezik:

- Elől, szinte végig a zsák aljáig cipzáros, így könnyen belebújhat a gyermek.

- Hagyományos, tipikus hálózsák fazon. Ez 3 funkciós, teljesen kicipzározva takarónak vagy játszószőnyegnek is használható.

 

 

Termékeinkről bővebb leírást a képgalériában találsz!

Amennyiben bármelyik termékem felkeltette érdeklődésed, vagy kérdezni szeretnél, nyugodtan keress meg, szívesen válaszolok.

 

Figyelem!  Készítői árak!!!!!

 

Jó nézelődést!