Színes gyermekvilág

MENÜ

Családi okok miatt sajnos bizonytalan időre nem tudunk rendelést felvenni.Készleten levő termékek megvásárolhatók.

 

Pamutvászon falvédő

Többé nem kell félni a hideg falaktól! Falvédőink kiválóan védenek a hidegtől. Ezenkívül még egyedi dísze is lesz bármely korosztály szobájának, bébitől a felnőttig!

A megrendelő által  választott színes mintás anyagból (anyagminták menüpont), hozzá illő szabadon választott kerettel készülnek. A falvédők 3 rétegűek, vastag vatelin béléssel.

              Árak:

                        Pl:80 x 160   4000 Ft-tól

                            80 x 200   5000 Ft-tól

Többé nem kell félni a hideg falaktól! Falvédőink kiválóan megvédenek a hidegtől. Ezenkívül még egyedi dísze is lesz bármely korosztály szobájának, bébitől a felnőttig! Minden falvédő 3 rétegű, vatelinnel bélelt, akár egyedi méretben is készíthető. Kérésre nevet, zsebeket is tehetünk rá. Az applikációs technikával készült falvédők egyedi igények alapján készülnek. 2 fő típusba sorolhatjuk falvédőinket: pamutvászon vagy polár falvédő. Pamutvászon falvédő: -A megrendelő által kiválasztott színes mintás anyagból, (anyag minták) hozzá illő kerettel. pl: 9-es, (fülekkel együtt) 80x200 cm 5500 Ft -Applikációs technikával díszített falvédők, amelyeket akár névvel, kedvenc mesehőssel, virággal vagy bármilyen figurával díszitünk. Egyedi igényeket is meg tudunk valósítani.

Forrás: http://gyermekvilag.freewb.hu/falvedok/

 

Asztali nézet