Színes gyermekvilág

MENÜ

 

Családi okok miatt sajnos bizonytalan időre nem tudunk rendelést felvenni.

Falvédők

 

Többé nem kell félni a hideg falaktól! Falvédőink kiválóan megvédenek a hidegtől. Ezenkívül még egyedi dísze is lesz bármely korosztály szobájának, bébitől a felnőttig! Minden falvédő 3 rétegű, vatelinnel bélelt, akár egyedi méretben is készíthető. Kérésre nevet, zsebeket is tehetünk rá. Az applikációs technikával készült falvédők egyedi igények alapján készülnek. 2 fő típusba sorolhatjuk falvédőinket: pamutvászon vagy polár falvédő.

 

Pamutvászon falvédő:

-Applikációs technikával díszített falvédők, amelyeket akár névvel, kedvenc mesehőssel, virággal vagy bármilyen figurával díszitünk. Egyedi igényeket is meg tudunk valósítani.

 

Polár falvédő:

- Meleg, puha polár anyagból, a megrendelő által kiválasztott mintával készülnek applikációs technikával. Akár névvel, kedvenc mesehőssel, virággal  vagy bármilyen figurával díszítjük a falvédőket. Egyedi igényeket is megvalósítunk.

 

Az  applikációs technikával készült falvédők ára nagymértékben függ a kért mintától és mérettől. Bízonyos típusú falvédők készülhetnek polárból vagy pamutvászonból is. Rendelés előtt árajánlat kérése és egyeztetés szükséges. Falvédőinkhez rendelhető ágytakaró és párna is.

"P" betűjellel jelöltük a polárból készült falvédőket.

 

Asztali nézet