Színes gyermekvilág

MENÜ

Családi okok miatt sajnos bizonytalan időre nem tudunk rendelést felvenni.

 

Köszöntelek Kedves Látogató!

 

Kiváló minőségben, széles szövetválasztékban, elérhető áron kínáljuk termékeinket! Kínálatunkban mindent megtalálható ami egy gyerekszobába kell!

Készítünk falvédőt, ágytakarót, díszpárnát, faliképet, hálózsákot, ovis ágynemű huzat garnitúrát,  vállfás ovis zsákot + tornazsákot. Továbbá, ami a babaágyba szükséges, akár kompletten is: babatakaró + párna, rácsvédő, baldachin, zsebes tároló, kókuszpólya és még egyebeket is. Egyedi kéréseket is teljesítünk.

 

Falvédő:

Minden falvédőnk 3 rétegű, vatelinnel bélelt. Kíválóan véd a hidegtől. Egyedi méretben is készíthető. 2 fő típusban készülhetnek: pamutvászon vagy polár anyagból. Ezen belül  gyerekmintás anyagból vagy applikációs technikával, amelyet akár névvel, mesehőssel, virággal vagy a megrendelő által megálmodott, elképzelt mintával díszitünk. A falvédőkhöz hozzá illő takaró és díszpárna is rendelhető.

 

Baba szett:

Babaszettjeink többsége egyedi elképzelés, megrendelés alapján készült. Nagy sikere volt a hímzett szettjeinknek is. A palettában még megtalálhatók a patchwork szettek is. Természetesen standard kivitelben is készítünk szetteket, kiválasztott gyerekmintás anyagból, egyéni összeállítás szerint is.

 

Kókuszpólya:

A hagyományos pólyának egy modernebb változata. Megkönnyíti a baba kézben tartását, a szoptatást. A betétet kivéve későbbiekben meleg takarónak is használható. A pólyák különböző mintás anyagból készülnek igény szerint.

 

Ovis felszerelés:

Itt minden megtalálható amiben az oviban szüksége lenne a gyermeknek.

Ágynemű, ovis huzat, ovis vállfás szett, sarokgumis lepedő, derékalj, kötényke, babzsák, kispárna.

 

Hálózsák:

Kényelmes hálózsák babáknak és gyerekeknek egyaránt. Nem kell félni, hogy gyermekünk kitakaródzik, a hálózsákban nyugodtan forgolódhat. A zsákok téli, átmeneti és nyári változatban készülnek. Kétféle fazon létezik:

- 1. elől, szinte végig a zsák aljáig cipzáros, így könnyen belebújhat a gyermek.

- 2. 3 funkciós, teljesen kicipzározva takarónak vagy játszószőnyegnek is használható.

 

Polár takarók:

Bármilyen alkalomra kíváló ajándék minden korosztály számára. A megrendelő elképzelése alapján varrjuk meg nevekkel mintával ellátva.

 

Járókabetét, játszószőnyeg:
Járókabetétek vastag vatelin béleléssel készülnek. Rácsokhoz szalagokkal rögzíthető. Kérhető hozzá rácsvédő is, mely külön rögzíthető.

 

 

Termékeinkről bővebb leírás a menüpontok alatt található!

Amennyiben bármelyik termékünk felkeltette érdeklődésed, kérdezni szeretnél, nyugodtan keress meg elérhetőségünkön.

 

Figyelem!  Készítői árak!!!!!

 

Jó nézelődést!

 

Asztali nézet